Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseSITE IN RECONSTRUCTIE

Comenzi si orice alte cereri la telefoanele afisate 


BIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


»  BIJUTERII »  VERIGHETE

Verigheta_VR16

Verigheta_VR16

Cod: 1.00259

Marca: VENUSIANA

 

 

Pret: 87.00 Lei

Stoc limitat

Comanda acest produs

Verigheta_VR16
Verigheta_VR16

Verigheta_VR16

Bijuterii on line Venusiană_Verighetă pentru bărbaţi şi femei, de inata calitate, din Tungsten (wolfram), placată cu aur de 18k. Materialul este anticoroziv, finisaje de înalta calitate, strat de protecţie rezistent.

Elementul Tungsten (notat cu" W - Wolfram ” în tabelul periodic al elementelor), se găseşte sub formă de oxizi şi wolframite. Dintre toate metalele pure, punctul de topire al Tungstenului (Wolfram) este cel mai ridicat, 3422 °C, şi al doilea după carbon dintre toate elementele prezente în sistemul periodic. În formă pură 100%, Tungstenul este un metal dens dar nu oferă duritatea maximă cunoscută, însă în urmă combinării sale cu elementul de carbon , devine cel mai dur metal din care se creează bijuterii în acest moment.
Inelele şi verighetele din Tungsten (Wolfram) sunt create prin amestecul de pulberi de tungsten şi carbon la presiuni extrem de mari. În continuarea procesului de producţie,  pulberile sunt aduse într-un cuptor fără oxigen, la o temperatura extremă de 2870 °C. Prin acest proces numit sinterizare, se crează Tungsten Carrbide, cel mai dur metal existent, folosit la fabricarea bijuteriilor.  
În continuare, în procesul de lustruire a inelelor şi verighetelor, se folosesc pulberi diamantate  repetând procesul de lustruire până la finalizare. Tăierea şi crearea formei inelului, este similară prelucrării diamantelor brute, datorită durităţii şi unghiului prelucrării. 
Inelele şi verighetele din TUNGSTEN CARBIDE, sunt singurele bijuterii care în timp rămân permanent lustruite, că în prima zi !
 Dimensiuni:
lăţime : 6 mm

mărimea 11 - diametrul interior 20,7 mm
mărimea 13 - diametrul interior 22,3 mm - stoc epuizat

greutate: 8-12 g în funcţie de mărime
Preţul este pe bucată.
Pentru alte dimensiuni trimiteţi comandă prin mesaj instant accesând butonul"Contact" din bară superioară sau telefonic.
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii