Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseSITE IN RECONSTRUCTIE

Comenzi si orice alte cereri la telefoanele afisate 


BIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


Termeni si conditii

 

Termeni şi condiţii
Pentru a putea utiliza serviciile VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro, trebuie mai întâi să acceptaţi Termenii şi Condiţiile. Termenii şi Condiţiile se consideră acceptaţi prin continuarea navigării pe acest site şi utilizarea efectivă a serviciilor.
Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile va rugăm să nu folosiţi acest site şi serviciile oferite în paginile sale.
Ne rezervăm dreptul de a modifică aceste condiţii oricând vom consideră necesar, fără o notificare prealabilă, fapt pentru care este recomandată citirea acestor condiţii de fiecare dată când vizitaţi acest magazin.Descrierea serviciilor
VENUSIANA bijuteriixcadouri este un magazin virtual de cadouri, bijuterii, accesorii şi efecte vestimentare pentru femei şi bărbaţi şi în calitate de importator direct oferă clienţilor săi posibilitatea de a comandă on-line produsele prezentate în cadrul magazinului la un raport calitate/preţ deosebit de avantajos.

 

NOU !!!!!
VENUSIANA bijuteriixcadouri va oferă posibilitatea de a negocia preţul fiecărui produs existent în magazin prin accesarea butonului "Oferă preţul tău” existent pe pagină fiecărui produs. Procedura şi condiţiile acestei oferte promoţionale este descrisă în pagină dedicată, cu acelaşi titlu.


Informaţii despre produse

VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro face toate eforturile pentru a va prezenţa cât mai corect culorile, mărimile, dimensiunile şi descrierea produselor. Pot există diferenţe de percepţie a culorilor de la monitor la monitor. 
Mărimile produselor se găsesc în descrierea fiecărui produs. VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro nu poate fi făcută răspunzătoare pentru cazul în care nu aţi fost atent la mărimile specificate.
Ne rezervăm drepul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar, fără preaviz.
Este posibil că anumite produse să nu mai fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii şi momentul procesării acesteia, stocul se poate modifică. Dacă un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, va vom anunţă şi va puteţi alege altceva sau anulăm comandă.

Produsele prezentate pe site sunt bijuterii de calitate, din materiale comune, placate cu aur de l8 k, 22k şi 24k, platină, argint, inox, cu  pietre sintetice de inalta calitate, ce imită perfect pietrele naturale cum ar fi zirconia cubica, rubinul, smaraldul, diamantul, etc. Deoarece marcarea/ştanţarea bijuteriilor placate cu metale preţioase nu este obligatorie, nu toate produsele poartă stanţa materialelor de placare aplicată de producător, informaţiile găsindu-se în acest caz, în descrierea produsului.


 

Condiţii generale de acordare a garanţiei
Păstraţi factura fiscală şi Certificatul de garanţie/Declaraţia de conformitate, după caz, primită împreună cu produsele pentru eventualele reclamaţii de calitate care pot fi adresate magazinului nostru, în perioada de garanţie, conform legislaţiei în vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanţă Guvernului României nr; 21/1992, republicată). Modalitatea prin care se asigura consumatorului garanţia este înlocuirea acestuia sau dacă acest lucru nu este posibil restituirea contravalorii. Termenul de garanţie este de 30 de zile de la dată livrării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Căderea pietreleor nu intră sub incidenţa garanţiei, potrivit acestor acte normative. Răspunderea vânzătorului este asumată în conformitate cu dispoziţiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezoluţia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului şi se face în condiţiile art. 11 din Legea 449/2003, precum şi art. 14 şi 15 din OG21/1992 republicată. Măsura reparatorie poate fi stabilită prin negociere comună. Pentru acordarea garanţiei este necesară respectarea instrucţiunilor precizate mai jos sau menţionate în Certificatul de garanţie/Declaraţia de conformitate ce însoţeşte fiecare produs.

Recomandări
Bijuteriile sunt accesorii aparte care aduc un plus de frumuseţe şi elegantă prin aspectul dar şi valoarea lor – acestea trebuie purtate şi păstrate luând în considerare fragilitatea lor. Atât frumuseţea, strălucirea cât şi valoarea se pot pierde dacă aceste obiecte speciale nu sunt îngrijite corespunzător. Bijuteriile nu sunt obiecte care se pretează obiceiului de a le purta în permanentă, va recomandăm să scoateţi bijuteriile când ajungeţi acasă sau când faceţi diverse treburi casnice. Pentru a menţine aspectul strălucitor al bijuteriilor placate cu aur şi argint ţineţi cont de următoarele recomandări:
Evitaţi contactul bijuteriilor placate cu substanţe chimice ca: innalbitor, detergenţi, produse de curăţenie. Scoateţi bijuteriile atunci când lucraţi în grădina, când gătiţi, când spălaţi rufe sau vase.
Evitaţi contactul bijuteriilor placate cu produse cosmetice (crema, loţiuni, fixativ), parfumuri.
Evitaţi contactul bijuteriilor placate cu apă de mare, apă de piscină (conţine clor), detergent, produse chimice. Scoateţi bijuteriile şi depozitaţi-le în cutiuţele speciale noaptea.

 

Obligaţiile utilizatorilor
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să va alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă.Sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a parolei de acces că membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.


Confidenţialitate
VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro  se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor săi şi se obligă să nu facă publice sau să vîndă bazele de date conţinând informaţii personale ale clienţilor noştri către persoane terţe(fizice sau juridice).
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de livrare şi adresa de email. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către numai în scopul declarat al acestui site. VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terţe persoane (fizice sau juridice), nu publică, nu vinde, nu oferă sau nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site şi nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor utilizatori ai magazinului.
VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro îşi rezervă dreptul că din proprie iniţiativa sau la cererea dvs., să completeze, corecteze sau să şteargă date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, învechite sau inadecvate (inclusiv ştergerea conturilor clienţilor care nu respectă condiţiile de utilizare ale acestui site).


 

Condiţii de returnare
Potrivit dispoziţiilor cuprinse în Legea 365/2002 modificată prin O.G nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, notificând intenţia de returnare şi restituind produsele, în termen de 15 zile de la dată la care intraţi în posesia fizică a acestora, procedura notificării şi condiţiile de returnare fiind explicit prevăzute pe pagină RETURNAREA PRODUSELOR.

Dispoziţii finale
Prin simplă accesare a acestui site declaraţi că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu condiţiile specificate de noi, va rugăm să încetaţi utilizarea acestui site.

 spacer
Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii