Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseSITE IN RECONSTRUCTIE

Comenzi si orice alte cereri la telefoanele afisate 


BIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


Returnare produse

Ne dorim să fiţi pe deplin mulţumit atunci când cumpăraţi produsele noastre. Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi va vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră. Potrivit dispoziţiilor cuprinse în Legea 365/2002 modificată prin O.G nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a va retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, notificând intenţia şi restituind produsele, în termen de 14 zile de la dată la care intraţi  în posesia fizică a acestora.

 Pentru transmiterea notificării completaţi în întregime formularul din pagină  Contact/Mesajul tău cu datele dvs.de identificare. În mesaj vor fi menţionate OBLIGATORIU:  nume produs, cod produs, cantitate; valoare; număr/dată factură fiscală primită odată cu produsul; defectul/motivul returnării (dacă este cazul), numărul contului bancar în care doriti sa se va vireze valoarea produselor restituite.

Aceste date trebuie să fie completate în întregime şi va vom răspunde prin e-mail în termen de  maxim 2 zile lucrătoare, confirmând primirea notificării. Produsele trebuie să fie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original sau echivalent, fără urme de utilizare sau deteriorări şi însoţite de certificatul de garanţie/declaraţia de conformitate şi factură fiscală primite odată cu acestea.

La returnarea parţială a comenzii la care s-a aplicat reducere, clientul pierde reducerea pentru întreagă comandă. Clientului i se vor restitui banii pentru preţul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicată pentru întreagă comandă.
Noi nu vom credita produsele ce prezintă urme de folosire, loviri, zgârâieturi etc. sau care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente la returnare. Va rugăm să folosiţi o cutie de protecţie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

 VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro va înapoia contravaloarea mărfii returnate în maxim 10 de zile de la dată primirii produselor, prin mandat poştal sau transfer bancar, conform solicitarii Dvs. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a mărfii (transport marfă şi comisioane retur bani) vor fi suportate de cumpărător.
Notă: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs; plata la destinatar sau coletele retur fără notificare prealabilă a returului;

 

 

spacer
Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii