Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseBIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


Protectia Datelor cu Caracter Personal

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro: administrata de catre Circin Maria PFA 

Aare obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a va contacta si a va expedia produsele comandate pe acest site si a intocmi documentele financiar-contabile aferente produselor cumparate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul confirmarii, prelucrarii si expedierii comenzii dvs. Refuzul dvs. determină neinregistrarea comenzii.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.Toate datele cu caracter personal sunt protejate cu nume de utilizator si parola;preluate si stocate conform standardelor internationale de portectie a tehnologiei informatiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@bijuteriixcadouri.ro.Stergerea datelor personale se va face din initiativa operatorului dupa 24 luni de la ultima comanda si in 48 ore de la solicitarea Dvs.transmisa la e-mail mentionat mai sus;
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a remedia situatia.
 Aveti posibilitatea sa acceptati in mod expres prin abonarea la Newsletter daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele si serviciile oferite de Venusiana bijuteriixcadouri.ro administrata de Circin Maria PFA .

 


spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii