Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseSITE IN RECONSTRUCTIE

Comenzi si orice alte cereri la telefoanele afisate 


BIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


Protectia Datelor cu Caracter Personal

 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificarile şi completarile ulterioare şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, VENUSIANA bijuteriixcadouri.ro: administrata de catre Circin Maria PFA 

Are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de a va contacta si a va expedia produsele comandate pe acest site, precum si pentru a intocmi documentele financiar-contabile aferente produselor cumparate. Datele se pastreaza pe perioada legala de arhivare a acestor documente.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul confirmarii, prelucrarii si expedierii comenzii dvs. Refuzul dvs. determină neinregistrarea comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor destinatari.Toate datele cu caracter personal sunt protejate cu nume de utilizator si parola; preluate si stocate conform standardelor internationale de portectie a tehnologiei informatiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@bijuteriixcadouri.ro.Stergerea datelor personale se va face in 48 ore de la solicitarea Dvs.transmisa la e-mail mentionat mai sus;
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a remedia situatia.
 administrata de Circin Maria PFA .

 


spacer
Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii