Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produseSITE IN RECONSTRUCTIE

Comenzi si orice alte cereri la telefoanele afisate 


BIJUTERII x CADOURI *VENUSIANA*


CATALOG ONLINE  

SETURI  BIJUTERII        BRATARI       INELE  

VERIGHETE      COLIERE       CERCEI  

   BIJUTERII  FANTEZIE       LANTISOARE     


Cum cumpar?


TEMPORAR !!!!!


PANA LA FINALIZAREA LUCRARILOR DE RECONSTRUCTIE A MAGAZINULUI ONLINE,
CUMPARATURILE SE POT EFECTUA DOAR PRIN COMANDA TELEFONICA LA NUMERELE AFISATE.

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!Bine aţi venit în magazinul online Venusiana Bijuterii! Va invităm să vizitaţi secţiunile care va interesează şi să alegeţi produsele dorite. Pentru a efectua o comandă există 3 paşi simpli:
  
1.Plasarea produselor in cos:
 
Plasaţi produsul/produsele în coşul de cumpărături, apăsând pe butonul "Pune în coş".
 
Pentru a schimba cantitatea produselor puteţi completă altă cantitate şi apoi să apăsaţi  "Actualizare coş".
 
Dacă doriţi să continuaţi cumpărăturile, apăsaţi "CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE" iar pentru a plasa comandă apăsaţi "Următorul pas".
 
Cumpărăturile vor stă în coşul dumnevoastră timp de 48 ore
 
 
2. Autentificare / Creare cont.
 
Pentru a putea plasa comanda este necesar să va autentificati cu adresa de email şi parola.
 
În cazul în care nu deţineţi un cont în magazinul nostru, puteţi să-l înregistraţi completând datele solicitate.
 
 
3. Finalizare comanda:

Acesta este ultimul pas, după finalizarea acestuia comanda va fi preluată de un responsabil al magazinului.
 
Va recomandăm să verificaţi componenta comenzii cât şi preţul. Puteţi alege o adresa alternativă de livrare cât şi modalitatea de plata dorită.
 
În cazul în care deţineţi un cod cupon promoţional pentru reduceri, tot aici puteţi să-l folosiţi!
 
În zona menţiuni speciale puteţi completă toate datele pe care operatorul comenzii trebuie să le cunoască pentru a va servi.
 
După finalizarea comenzii veţi primi un email automat care atestă înregistarea acesteia în sistem.

În cel mult 24 ore veţi primi un e-mail de confirmare care va conţine factură proforma cu valoarea totală ce trebuie achitată şi informaţii privind dată expedierii comenzii.


Alte precizari cu caracter general:

 

 

1. Toate preţurile şi costurile din cadrul site-ului sunt exprimate în Lei şi sunt preţuri finale.
2. Produsele şi preţurile afişate în cadrul website-ului sunt disponibile în limita stocului disponibil.
3. Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifică oricând şi fără nici o notificare, preţurile şi discounturile produselor comercializate. Modificarea nu va afecta comenzile confirmate. Preţurile şi discounturile produselor incluse într-o comandă confirmată sunt valabile până la expirarea termenelor de plata comunicate de Vânzător. Cumpărătorul care a beneficiat de facilitatea "oferă preţul tău” nu poate beneficia de alte reduceri sau dicounturi, pentru acelaşi produs.
4. În cazul unui produs afişat cu preţ incorect sau cu informaţii incorecte din cauza unor erori de tipărire sau erori în informaţiile despre produs primite de la furnizori, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a refuză sau anula orice comandă plasată pentru produsele ce prezintă eroare. În cazul în care comanda a fost achitată, banii vor fi returnaţi în cel mai scurt timp, în cazul în care Cumpărătorul notificat nu doreşte un alt produs sau produsul comandat la preţul corect.
5. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate de către sistem. O comandă nu poate fi onorată în cazul în care, pentru acelaşi produs, a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei, din punct de vedere cronologic şi ulterior confirmată, ducând la epuizarea stocului. 
6. Produsele selectate şi introduse în coşul de cumpărături, pentru care nu s-a apăsat butonul "COMANDĂ" rămân disponibile utilizatorului timp de 48 ore de la momentul adăugării în coş. Ulterior acestui termen, produsele pot fi disponibile sau nu, în funcţie de dinamică stocurilor Vânzătorului.
7. Plasarea şi înregistrarea comenzii prin intermediul website-ului, NU presupune confirmarea comenzii de către Vânzător. Comanda va fi confirmată de Vânzător prin trimiterea unui e-mail de confirmare către Cumpărător sau la telefonul menţionat în comandă.
8. În cazul comenzilor pentru care Cumpărătorul a selectat modalitatea de plata prin OP/transfer bancar, produsele incluse în comandă confirmată vor fi rezervate pentru o perioada de cel mult 4 zile calendaristice, termen în care se va comunica dovada de plata. Pentru situaţii deosebite, la solicitarea Cumpărătorului, această perioada se poate modifică, în funcţie de stocul Vânzătorului.
9. Orice modificări ale detaliilor unei comenzi iniţiale din partea Cumpărătorului, acceptate şi confirmate de Vânzător, (exemplu: modificări ale adresei de livrare, suplimentari, excluderi etc), pot duce la decalarea cu 1 zi lucrătoare a termenului de livrare comunicat în secţiunea Livrarea.
10. Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

Succes la cumparaturi!
spacer
Curs valutar
Informatii

"Venusiana Bijuterii" Magazin on line de bijuterii, cadouri si accesorii pentru femei si barbati


Bijuterii